lauantai 15. helmikuuta 2014

10 vuoden kuluttua

Minulla oikein välähti tässä eräänä iltana: Kymmenen vuoden kuluttua meillä on 19-, 17- ja 11-vuotiaat lapset. !!? Henkäys ja syvä hiljaisuus. Pysäytän ajan? NYT.

Mitä tekee 19-vuotias tyttö? Suunnittelee muuttoa pois kotoa. Käy nahkahousuissa bilettämässä? (Ai mistä mä ton keksin?)  Entä 17-vuotias poika? Kampaa hiuksiaan ja puhuu autoista. En ala. Minun viisaat ja tasa-painoiset nuoret aikuiseni. Onnea on pieni 11-vuotias ala-astelainen. Äidin ja isän mussukka.

Kymmenen vuoden kuluttua minä olen 42-vuotias. Melkoisen nuori. Kymmenen vuoden kuluttua asuntolainaa on upea siivu vähemmän. Kymmenen vuoden kuluttua olen rikkaampi.. kokemuksista. Viisaampi. Rahallisesti rikkaampikin käy. Entä työkuvioni? Kymmenen vuotta on ihan silmänräpäys, ainakin edelliset kymmenen vuotta olivat.

Tästä reilistä on 12 vuotta. Feels like yesterday.

Kymmenen vuodenkin kuluttua on ystävänpäivä. Ei me lennetty tänäkään vuonna ystävänpäiväksi Pariisiin. Mutta juotiin oluset sohvalla lasten nukahdettua. Romantic. Mitä sinulle kuuluu 10 vuoden kuluttua?


2 kommenttia:

  1. Kymmenen vuoden päästä esikoiseni on 11vuotias, minä olen 32vuotias ja mieheni on 36vuotias! :o toivon mukaan sillon olis sit jo toinen ja ehkä kolmaskin lapsi, jotain 7-5vuotiaita? :D kuka tietää :D Asuntolainaa siihen mennessä on varmasti jo lyhennetty hyvä määrä, joskin jäljellä oleva summa on varmasti vielä suuuuren suuri! :) 10vuoden päästä meidän kissat (jos enää elävät) ovat 15vuotiaita.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teillä on isoja lapsia siis silloin! Kissojen ikä on kunnioitettava. Aikamatka tulevaan.. Huisia!

      Poista

Kiitos kommentistasi!