tiistai 13. tammikuuta 2015

Tiistaita

Onpa kynnys avata läppäri hetken jälkeen. Tai aiheita mulla on satoja ja olenkin jokaisesta kirjoittanut yhden lauseen tuonne luonnoksiin, että jatkaisin sitten paremmalla ajalla. Nyt kun hetki olisi, mikään niistä ei ota tulta alleen.

Mutta sen sanon tälle illalle, että on se kyllä ihanaa - oikeasti ihanaa - kun on lunta. Näppäsin kuvan aamulla kahdeksan aikaan. Lumityöt piti tehdä, jotta pääsin pihasta autolla. Ja vaikka olen haikaillut toisten aurinkolomakuville kateellisena, nautin täysin rinnoin lasten mahdollisuudesta luistella, sekä omieni kanssa että töissä. Nämä muutamat päivät kun se on sään puolesta ollut mahdollista.

Leppoisaa tiistai-iltaa kaikille ruudun takana. Siirryn itse vaaka-asentoon joululomalta jääneen kirjan kanssa. Kaksi luettu, Syyllinen kesken.


2 kommenttia:

  1. Ihan samat on ajatukset. Onneksi on lunta ja pakkasta. Viime talvi oli niin kurja kun ei päässyt luistelemaan kuin pari kertaa, samoin hiihtämään. Ja taisi nuo kelkatkin vain olla ruostumassa talon seinustalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään oli taas niin upea ilma, pakkasta muutama aste, kirkas taivas ja jää. Meillä on mies käyttänyt eritoten poikaa jäällä nyt joka ilta. Ja taitaa tykätä itsekin nauhoittaa omat hokkarit jalkaan :) Hiihtoa ei olla vielä ehditty, toivotaan näitä olosuhteita vielä jonkun aikaa siis!

      Poista

Kiitos kommentistasi!