maanantai 13. tammikuuta 2014

11-haasteNappasin Päikkärit-blogista haasteen. 
1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Heidän tulee valita 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa.

5. Sinun tulee kertoa kenet olet haastanut.

6. Ei takaisin haastamista. 

11 asiaa minusta:
Perusreipas. Päivittelijä, siis voitsä uskoa. Jahkailija. Valittaja. Innostuva. Sitoutunut. 100 rautaa tulessa. Paljon unta tarvitseva. Kaikki närästää. ÄITI. Still 22 mieleltään.

Kysymykset:
1. Oletko hyvä nukahtamaan?
Niin no, se riippuu täysin illan ja seuraavan päivän kuvioista, että kuinka kierroksilla käyn. Ja kofeiinin määrästä. Kuinka herkkä voi kofeiinille ollakaan! Kello 15 jälkeinen vihreää teekin voi joskus pyörittää sängyssä. Toisaalta iltapala(sala)hörppy colaa ei tee mitään. Yleensä nukahdan kuitenkin hyvin, heti ja aikaisin.

2. Osaatko tehdä kärrynpyörän?
En. Tyttö tekee, koko ajan kaikkialla. MUTTA. 20 vuoden jälkeen tein viime viikolla kuperkeikan. JA SE ON ISO JUTTU. Seuraava tavoite on voltti. Kaveri painosti, ja tällä viikolla alkaa aikuisten Parkour. Uuh... apua.

3. Mitä olet lainannut viimeksi kirjastosta?
Gaute Heivoll: Etten palaisi tuhkaksi (kesken juuri nyt, sujuvaa tekstiä!), ja Torey Hayden: Sähkökissa. Haydenilta olenkin jota kuinkin lukenut nyt kaikki, suosittelen näitä kirjoja.

4. Mistä olet ylpeä?
No siitä kuperkeikasta kohdassa 2. Ja lapsistani. 

5. Millaiset juhlat tykkäisit järjestää?
Viime aikoina on lasten juhlia on ollut riittämiin. Aikuisten juhlat. Viiniä. Tyyliä. Naurua. Iloa. Hyvää naposteltavaa.

6. Toteemieläimesi?
Kissa.

7. Elämäsi paras suunnittelematon käänne?
Hain extempore opiskelemaan eng. kieliselle linjalle. Siis kaveri siiderin lomassa käski soittamaan paikkaa lisähakua varten. Seuraavana päivänä lampsin haastatteluun rennolla otteella. Sain opiskelupaikan ja tapasin mieheni -> Kolme lasta, arjen rakkautta ja jättilaina :) Miten tässä näin kävi?

8. Lempiastiasi?
Teekuppi. Mallilla ei väliä. Iso.

9. Onko sulla taipumusta vuodenaikojen mukana vaihteleviin mielialoihin?
Todellakin. Kesää odotellessa.

10. Elämäsi paras kesä?
Aupair-reissun jälkeinen kesä. Marketin lihatiskillä kesätyöt, kimppakämppä kaverin kanssa, kemuja, juhlia, Hietsua. Vapautta ja aurinkoa. Kesät lastenkin jälkeen on ollut hienoja. Mutta tuossa kesässä oli nostetta..

11. Lempilautapelisi?
Inkan Aarre lasten kanssa. Trivial Pursuit miehen kanssa. Alias, myös junior-versio. Monopolistakin voi tykätä kun 7-ällän ylioppilasveljet eivät ole enää peleissäni mukana :D 


11 kysymystäni seuraavalle:
1. Aamuvirkku vai iltavirkku?
2. Kynsienhoitosi tilanne?
3. Kerro kampaamokokemus?
4. Cola vai cola light?
5. Paras liikuntavinkkisi?
6. Mistä ruoasta et pidä?
7. Kerro äidistäsi?
8. Minkä kanssa aurajuustoa?
9. Kerro yksi unesi?
10. Haaveammattisi lapsena?
11. Kenen puhelinnumerot osaat ulkoa?

Se vaikein osio, nyt pitäsi haastaa 11 bloggaajaa. Missäpä tämä ei olisi jo ollut! Olen aloittelija pienillä piireillä, joten aion hakea niitä myös Blogilistalta. Hakusana ARKI. Kommenttikenttäänkin riittää ja voi vastata kuka vain :D
Tuntemattomat Terve teille! 

6 kommenttia:

 1. Olipas hauskoja vastauksia! :) Mäkin haluan vastata sun kysymyksiin, vaikka säännöissä olikin, että "ei takaisin haastamista". ;)

  1. Iltavirkku
  2. Ei mitään kuukausiin. Isovarpaan kynsissä näkyy vielä elokuisista lakoista pisarat. (Näitä ei kai pitäisi sanoa ääneen...?)
  3. Teininä petyin, kun kampaaja vasta permanentin jälkeen totesi, ettei tehnyt pieniä kiharoita, vaan isoja, vaikka olin nimenomaan käkkäräpehkoa toivonut. Sittemmin ollaan muiden kampaajien kanssa ihmetelty suorasta lirusta karheaksi/luonnonkiharaksi imetyksien myötä muuttunutta tukkaani.
  4. cola.
  5. tsihi, kysyt nyt väärältä ihmiseltä.
  6. sienistä...
  7. höpsö, oikealla lailla lapsellinen, tunteellinen.
  8. ei kiitos minkään. ;)
  9. Just ihmettelin ääneen, että miksihän oon nähnyt paljon unia, joissa seikkailen kirkoissa, jotka ei kuitenkaan oo mulle oikeesta elämästä tuttuja. Tutustun niihin kai nähtävyysmielessä tai käyn niissä tekemässä hommia. Outoa.
  10. Delfiininkouluttaja tai taiteilija. Ja ope.
  11. Isän, miehen, pari lapsuusajan kaverin kotinumeroa ja oma kotinumero, äidin ja isän työnumero, mummin numero... Omani. Sellaisia lähinnä, joita on joutunut opettelemaan aikana, jolloin numeroa ei voinut kaivaa kännykän muistista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! Kiitos! Mä aina oon sääntöjen rikkojien puolella :D

   Poista
 2. Uusi lukija ilmottautuu =)) tervetuloa meitä seuraamaan tutipuu2012.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Aaah, apua. :D olet ehkä huomannut aktiivisen blogin päivittämisen... Lupaan vastata haasteeseen jossakin välissä. Lupaan! Tää on hauska!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En voinut olla sua linkittämättä. Mutta huomaa, pysyy asiassa kun huomaat blogiaiheeseesi liittyvän kysymyksen :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!