perjantai 22. toukokuuta 2015

Kympille - veret mielessä


Mä olen tänään tankannut Naisten Kymppiä varten taas olan takaa. Pullaa, lihapullaa, grillimakkaraa, sipsiä, karkkia ja kaksi Magnum-jäätelöä (laktoosi-intolerantikon cocktailia parhaimmillaan).

Muutenkin juoksut ovat olleet vähillä tänä keväänä, joten en edes tiedä onko realistista yrittää juosta jokainen askel.

Mutta jo vain menen paikalle, ihan vain juoksun jälkeisen tarjoilun vuoksi.


Polkujuoksua lempireitilläni

Eilen Hesari uutisoi O Rh nega -veren tarpeesta. Itse olen juuri kyseistä ryhmää, jonka veri käy kaikille, mutta tälle ryhmälle ei käy muut veret kuin O-. Seuraa julkinen lupaus, aion luovuttaa verta ensi viikon torstaina, iltapäivällä. Nyt ei voi perua! Tää on mulle kuulkaa iso juttu, pelkään nimittäin kupsahtavani lattialle ihan vain neulan näkemisestä. Raporttia luvassa!


10 kommenttia:

 1. Ääää mä oon kanssa vieläkin luovuttamatta vaikka olen asiasta melunnut. Tää on ollut vaan jotenkin ihan tosi hösseli kevät ja niin on vaan jäänyt. Taapero myös aiheuttaa vähän haastetta hommaan....

  Mä en pääse tänäkään vuonna edes katsomaan kymppiä. Huomenna pitää könytä hitsin aikasin ensin töihin, sieltä täyttä laukkaa kotiin noutamaan teini pukuvuokraamoon sovitukseen ja sieltä sitten höökyillä kummipojan synttäreille. Sittenhän se alkaakin olla jo tämmösen ikäihmisen nukkumaanmenoaika. Hyviä juoksuja! Ootte mielessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiku muuten ei olekaan nukkumaanmenoaika! Sehän on Euroviisut!

   Poista
  2. Mä oon ton luovuttamisen suhteen ollut ihan tyytyväinen, että ei ole ollut. Kevät on ollut vähän ruuhkainen. Mutta nyt jo helpottaa. Katsotaan kuinka naisen käy!

   Ja hei, Kymppi juostaan sunnuntaina! :D

   Poista
  3. Ai juostaan vai :D haha, mä luulin et se on tänään. Voi vitsit, ehtisinköhän mä jonkun pätkän varrelle kuitenkin vähän kuikuilemaan.... sunnuntai ei oo ihan niin järkyn kiireinen kun tää päivä oli.

   Poista
  4. Lisä-tsemppi-piste ei olis pahitteeksi! :D

   Poista
 2. Mäkin meen Kympille! Olisi kiva nähdä - mutta siellä taitaa olla pari muutakin, mitenköhän onnistuisi ventovieraan ihmisen bongaaminen tungoksesta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hienoa! Onko muita bloggareita tulossa? Mikä teltankulma, mikä kukka korvantakana tunnuksena? Pitää viestitellä!?

   Poista
 3. Elsa-Aalia hyvä sinä, nyt on kyllä oikea kahden hatunnoston paikka. <3 Ihanaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! Molemmat on vielä suorittamatta, mutta kiitos hatunnostosta :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!