lauantai 23. toukokuuta 2015

Maailman helpoimmat jälkiruoat - Buzzador
Lähdin Buzzaamaan Dan Sukkerin Hyytelösokeria ja Hyytelösokeri Multia (maitopohjaisiin). Sain samalla omaan reseptikirjastoon kaksi jälkiruokaa, joita meillä tullaan varmasti tarjoamaan seuraaville illallisvieraille. Tosi helppoja, nopeita ja ainekset löytyy kaapista varmasti. Ei mitään kovin juhlallista, mutta pienet ja makeat maistiaiset aterian päälle. Käytin hyytelösokeria myös viime viikkoisen synttärikakun marjojen kakkukiilteenä.

Mitä teillä tarjotaan helppona jälkkärinä? Nämä maistui erityisen hyvin myös lapsille, jotka ovat erittäin kriittisiä vanukkaidensa kanssa!


Hyytelömarjat 
(6 annosta - tein itse puolikkaan määrän ja sain siitä sopivat annokset 5 henkiselle perheelle)

6 dl marjoja, tuore tai pakaste
5-6 dl vettä
1,5 dl Dansukker Hyytelösokeria

Jaa marjat annosmaljoihin. Kiehauta vesi kattilassa. Jos lisäät tilkan mehua veden joukkoon, saat kauniin värin hyytelöön. Lisää hyytelösokeri vähitellen koko ajan sekoittaen, kunnes liemi kirkastuu. Kaada kuuma liemi hitaasti marjojen päälle. Hyydytä hetki. Jäähdytä jääkaapissa ennen tarjoilua. 


Suklaavanukas 
(4-6 annosta - itse jaoin vanukkaan 8 annokseen)

3 dl maitoa
2 dl kermaa
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 dl tummaa kaakaojauhetta
(koristelin meidän suosikeilla eli Oreoilla, ihana rouskuva tuntuma suuhun!)

Sekoita ainekset kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen ja keitä 1/2 minuuttia. Kaada seos annoskulhoihin ja anna hyytyä muutama tunti tai yön yli jääkaapissa. Koristele annos. 


Hyytelömarjat tällä - kuva täältä

Suklaavanukas tällä - kuva täältä** Buzzadorina sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan ja kertomaan, mitä pidät erilaisista tuotteista ja palveluista. Kun pääset kokeilemaan tuotteita ja palveluita sinun tarvitsee vain kertoa niistä ystävillesi, joko kasvotusten tai sosiaalisen median välityksellä sekä raportoida kokemuksesi tämän jälkeen meille. Buzzadorina toimiminen on sinulle ilmaista ja vie sinut ja ystäväsi moniin jännittäviin kohtaamisiin uusien tuotteiden ja palveluiden parissa.**


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!