maanantai 2. helmikuuta 2015

Ilahduta bloggaajakaveria - blogihaaste


Mä olen ollut aika tohkeissani Kukkavarpaan blogihaasteesta. Tipulasta lähtenyt haaste jatkaa nyt kulkuaan. 


Haasteen säännöt ovat seuraavanlaiset:

- Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat.
- Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!Haastan pienten esittelyjen myötä mukaan seuraavat blogit:

Päikkärit. Niin tykkään. Harhailevia ajatuksia. Lapsia, elämää, töitä. Ja kohta uusi pieni!

Vuoden kulku. Ihania sisustus- puutarha- ja kädentaitojuttuja! Kun itse en osaa enkä kyllä edes oikein yritä, siksi on ihana lukea niistä. Elämää, lapsia, kissoja.

Kiljusen herrasväki. Uusi tuttavuus, elämää nelilapsisessa perheessä. Niin paljon samaistuttavia kohtaamisia!

Karuselli. Minuun iskevää ajatuksen virtaa. "Elämä voi olla karu selli. Tee siitä itsellesi karuselli. " Todellaki todellaki todellaki.Vähän jo jännittää, mitä tästä tulee. Toivottavasti ilahduksia puolin ja toisin! Loppuun kokoan vielä itseäni tänään ilahduttaneet asiat:

- terveysaseman päivystyksen väki <3 . Muut potilaat päästivät pyytämättä kaksivuotiaan korvatulehduspotilaan jonon kärkeen (meillä siis sairastetaan). Kiitos.

- Lunta. Lisää kaunista, puhdasta ihanaa lunta (mä oon silti kesäihminen..).

- Lapset. Mä saan olla just noiden äiti.

- Löysin ystävän 14 vuoden takaa. Au pair ystävä Etelä-Afrikasta. Kiitos Facebookille (vaikka harkitsen tilini sulkemista joka toinen päivä..)!


14 kommenttia:

 1. oh crap, nyt pitää pistää aivoriihi pystyyn sen suhteen että mitäs spessua sulle keksin :P Jostain syystä tulee mieleen vain jotain punaviiniin liittyvää :D mahtavaa, että lähdit mukaan.

  ja lunta?!?!?! mitäseo? Meillä tulee vain tiskirättejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei kuule se punaviini käy oikein hyvin!

   Lunta, joo. Kolasin eilen kaksi kertaa ja auto on vielä kaivettava esiin. #winterwonderland vai miten se oli.

   Poista
 2. Kiitos haastamisesta! Enköhän minä tähän mukaan lähde... :)

  VastaaPoista
 3. Uu, kivaa, ilahdutti paljon jo pelkästään se, että sanot noin nätisti Päikkäreistä! :) Katsotaanpa, kuinka saan homman hanskaan, olisi kiva saada laitettua haaste kiertoon!!

  VastaaPoista
 4. Mustakin lumi on niin ihanaa - mikä valon määrä verrattuna marraskuuhun! Myös haasteet on hauskoja ja viime aikoina niitä onkin pyörinyt paljon =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voisin nyt vain katsella noita postikorttimaisemia ulkona. Ja lumityötkin on ihan jees, kun ei ole ympäri vuoden. Kohta pitää kyllä miettiä, mihin sen lumen saa mahtumaan...

   Haasteet on kivoja!

   Poista
 5. Kiitos haasteesta, vastaanotettu :) Nyt jänskättää se, kuinka kauan mulla taas venyy nää jutut. Se hämäläisten hitaus ei ole mikään kaupunkitarina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa! Ja hei, älä hätäile, muutenhan munkin pitää tehdä oma osuuteni piakkoin :D

   Poista
 6. Kiitos haasteesta. Eihän tällaisesta nyt voi kieltäytyä. Palaan asiaan mahdollisimman pian (eli heti kun vuosikertomus- ja tilinpäätöskiireet työrintamalla helpottavat). :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan raauuuuhassa. Mullakin on vähän ruuhkaista just nyt ;)

   Poista
 7. Hihhei!! Kiitos postista! Tultiin iltapäivällä mökiltä ja autossa jo miehelle kuiskuttelin, että mitä kaikkia herkkuja mulle pitää iltaa varten kaupasta hakea. Eli ihan oikeaan päivään osui tuo ilahdutus! :D Ja kortti oli NIIN söpö! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa hyvä että osui oikeaan päivään :D Mulle oikea päivä suklaan suhteen on kyllä aina!

   Poista

Kiitos kommentistasi!