sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Tilastollinen tosiasia

Kokemukseni perusteella lapset eivät koskaan ymmärrä mitä on tapahtumassa oksennustaudin alkaessa. Viime yönä vierelläni seisoi hiljainen hahmo. "Onko kaikki hyvin?" "On." Ja hetkessä olen peittynyt oksennukseen. 

#eimullamuuta #kukaseuraavaksi #paastonpaikka

Terveyttä kaikille!
16 kommenttia:

 1. Nnnooouuuuuuu!!!! Toivottavasti selviäisette melko pienin vaurioin. Meillä nuorin yrjösi yöllä kahdesti ja aamulla herättyään oli täynnä virtaa ja täysin terve, meidän vanhempien tehdessä kuolemaa muinaisnorjaa huutaen. Paranemisia <3 Mites katy, upposko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kuule jäi siihen yhteen laatta-annokseen. Mä epäilen jopa ruokamyrkytystä kun oli eri paikass herkuttelemassa kuin me muut :) Mutta pianhan me se huomataan kun joku muu aloittaa..

   Katy! Wuhuuuu! Pitäisi kirjata siitä jotain, kunhan vain ehdin. Iso show, tytölle upposi tietty enemmän.

   Poista
  2. Mähän oon Gagat ja Madonnat ja muut käynyt tunnollisesti katsomassa ja osaan raahannut jälkikasvunkin paikalle katsomaan miten nainen jyrää mut Katy jäi välistä. Nää himatyypit ei jotenkin yhtään lämmenneet ja en sitten jotenkin tiennyt ketä oisin kysynyt mukaankaan. Byhyy, ei oo kavereita ja muuta ulinaa :D

   Poista
  3. Mut tähän Katyyn herätteli oma tytär, ja olin vielä viikkoa ennen vähän että "mä tunnen vaan pari sen biisiä", kunnes tajusin osaavani ne kaikki. Mut siis onneks lapsi pitää mut kiinni nykyajassa... :D

   Poista
 2. Eikää...paranemisia sinne. Tuo on kyllä ilkein tauti ikinä..

  VastaaPoista
 3. Meillä sama. Tosin keskustelu käytiin eteisessä sanoin:
  "Tuleeko sulta oksennus?"
  "Ei"
  Lopputulos sama.

  #kevätsiivous

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. #kevätsiivous todellakin :D Oikein perinteikäs joka keväinen. Pyykkikone jyllää ja tolu tuoksuu...

   Poista
 4. Auts. Tsemppiä ja paranemista. Meillä tuli viimeisin kukkapenkkiin, mutta sitä edellinen mun päälle. Seuraavaa odotellessa, sitä on ainakin nyt koulussa ja naapurissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Lievältä vaikuttaa onneksi. Mä olen koko alkuvuoden tätä odottanut, kun jyllää joka paikassa. Mutta silti yhtä yllättävää aina..

   Poista
 5. Jaksamisia. Mun takapenkkiläinen ilmoitti kovaan ääneen liikennevalojen vaihtuessa vihreään, että hänellä on kova nälkä. Ja oksensi päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi yäk! Kaikkea sitä kohtaakin tässä elämässä. Kiitos, me parannellaan :)

   Poista
 6. Ou nou, näin juuri aina täälläkin, tosin ei ole kyllä päälle tullut. Zemppiä teille ja toivottavasti et itse sairastu. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos zempeistä! Vieläkään ei uusia uhreja, mutta ämpärit on valmiudessa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!