perjantai 6. maaliskuuta 2015

Tätä teen yksin kotona

"Salaisuudet julki - näitä asioita naiset tekevät yksin kotona!" Näin Iltasanomat otsikoi muutama viikko sitten.

Haluan osallistua talkoisiin ja paljastaa omat salaisuudet. Mua punastuttaa tämän kertominen.

Sen kerran kun tässä isojen ja pienen äitinä, työssäkäyvänä vaimona ehdin yksin kotona olla.. ... ....  ... niin minä katson Emmerdalea. Yes. Emmerdale is one of Britain's best-loved and popular long-running soaps.

Tämä on kova paljastus, sillä tätä ei tiedä monikaan. Muut kun katsoo rikossarjoja ja laatuleffoja. Emmerdale on vähän niin kuin Salkkarit, mutta uskottavampi. Salkkareitahan en katso. Enkä muuta vastaavaa.

Katsomisen aloitin vuonna 2004 ensimmäisen lapsen äitiyslomalla. Päivät oli aika yksinäisiä uudessa naapurustossa muiden kavereiden opiskellessa tai käydessä töissä.

Sitten mä olen vuosia pysynyt kärryillä joten kuten, ja pari viimeistä vuotta olen tallentanut jaksot boxille. Nyt mä olen kyllä vielä elokuun jaksoissa, että aika kehnosti menee seurannan suhteen.

Ja se hetki kun mä olen yksin kotona, tai iltaisin muiden nukkuessa, luukutan sitä roskaa monta, monta tuntia. Parhaimmassa tapauksessa alkaa tehdä mieli paahtoleipää ja mustaa teetä.. tai olutta. Sillä pubi on tapahtumien keskus ;)

Yksin ollessa mä en tanssi, kaiva nenää, enkä juo maitoa suoraan purkista. Mulla on vain niin pitkä historia, jo yli 10 vuotta, etten voi lopettaa.

Mitä sä teet yksin kotona? Kerro kommenteissa tai linkitä mulle postaus aiheesta! Paljastaminen on huojentavaa..

Kylän sydän - pubi. Kuva täältä.

11 kommenttia:

 1. Emmerdale on mun elämä =DD parasta ja juonipaljastukset tulee pojan mummulta skotlannista, jossa ollaan parisen vuotta jaksoissa edellä =P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lindiz! Sun pitäis tehdä yks juonipaljastus-postaus mun kaltaisille faneille :D

   Poista
 2. Tuijotan Notting Hilliä, Pretty Womania ja kaikkea muuta roskaa =) Paitsi että olen hirmu harvoin kotosalla, jos mulla on ylimääräistä omaa aikaa. Kotona oleilun sijaan lähden aina ensin mieluiten lenkille/salille/jumppaan/joogaan tai ystävien kanssa syömään - näitä kaikkia kun ehtii aivan liian vähän. Kivaa viikonloppua ja hyvää naistenpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepäs tässä onkin hankalaa kun pitäisi osata jakaa aika kaikille tärkeille asioille :) Mun työ on niin kovin sosiaalista että nautin yksinolosta. Ja ehkä juuri siksi kun olen todella harvoin yksin kotona :)

   Hyvää naistenpäivää sinnekin :)

   Poista
 3. Emmerdale - mun vanha rakkaus! Katsoin sitä jo ennen lapsia! Jossain kahden lapsen jälkeen lopetin vakituisen seuraamisen ja nyt en ole enää vuosiin katsonut. Nykyään istun sohvalla kudon ja katson netflixistä Downton Appey tai Kutsukaa kätilöä. Tosin nyt on molemmista kaikki saatavilla olevat jaksot katsottu. Pitäisi löytää jotain uutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä katson kanssa netflixiltä muutamaa sarjaa. Illalla nukkumaan mennessä yleensä. Tosin luen kirjojakin, mutta on niin monta vaihtoehtoa näissä tekemisissä.. Ja usein vain vajaan uneen :)

   Poista
 4. Hihi, hauska aihe kyllä tämä, että mitä tehdään yksin kotona ollessa. Mä tunnustan puhuvani yksin. Käyn joko kuivaharjoittelumielessä keskusteluita, jotka pitäisi oikeastikin hoitaa. Ja samoin, kuin tuossa lehtijutussakin joku paljasti, pidän monologini joskus myös englanniksi. ;)

  Emmerdalea en kyllä katsoisi. Mulla iskee joku primitiivinen raivo, kun kuulen sen tunnarin. :D Mistä johtuen en sitten tietenkään ole koskaan testannut, olisiko sisältö kenties kiinnostavaa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä mä just tarkoitin, siis kiitos kommentistasi! Pääsen perustelemaan että just sen takia tästä mun katsomisesta ei tiedä kukaan, kun sitä ohjelmaa vähän vieroksutaan :D Mähän olen kultturelli ihminen...!

   (Sisältöhän ei ole kiinnostavaa, tiedoksi vielä :D )

   Poista
 5. Tuli hieman muistoja mieleen. Minä katsoin Emmerdalea silloin, kun olin työelämässä vielä ja siitä on kyllä jo kauan. Se tuli sopivasti, kun ennätin kotiin ja istuin ruokapöytään. Söin ja katsoin ja olin sarjaan koukussa.
  Nyt en katso oikeastaan mitään telkasta säännöllisesti, mutta yksin ollessani pistä Spotifystä soimaan mielimusaani ja niin isolle tietsikka, kun vaan ääntä lähtee.
  Se on nautinto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emmerdale on pyörinyt täällä Suomessa jo tosi pitkään ja parhaaseen katseluaikaan - sillä täytyy olla katsojia :)

   Poista
 6. Tiedättekö mitä! Paljastaminen aloitti työstämisen, ja niin poistin tallennusasetuksilta ohjelman. En enää ehdi katsella ja uusia asioita on tulossa tilalle :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!