keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Päivä kuvina

Heippa! Ajattelin julkaista tämän keskiviikon kuvina. Kyseessä on tosin poikkeuksellinen viikko ja päivä, sillä lapset ovat isänsä kanssa talvilomalla, ja koululaiset vieläpä yökylässä.


Aamu alkoi kaurapuurolla, ruisleivällä ja Gefiluksella. Niin, vatsatauti jyllää joka kulman takana. Olen vähän itsekin nyt lomalla, sillä yleensä hoidan lasten aamut kouluun ja hoitoon, ja nyt saan huolehtia vain itsestäni muiden nukkuessa. Yöllä oli satanut hitusen lunta, ja auto piti harjata lumen alta.


Töissä. Aamupalaa lapsille, liikettä, leikkiä, laulua. Tänään en vuorosta johtuen tavannut juurikaan vanhempia, mutta lapset kyllä kaikki. Oi mikä aurinkoinen sää! Missä aurinkolasit? Lounasta, tänään en ottanut eväitä mukaan, joten söin lohipastaa ja salaattia talon tapaan (iltapäivällä valtavan turvonnut olo...). Levon aikaan kirjallisia töitä. Suunnittelua, soittoja ja lisää kirjallisia töitä. Naurua ja teetä kahvihuoneessa!


Kotona. Pihalta löytyi ulkoileva parivaljakko, mies ja lapsi. Vaihdoin vaatteet, ahmin pari kourallista karkkia ja ehdotin miehelle ulkoreippailua. Tämä ei todeeelllakaaan kuulu tapoihin, mutta lomalaisille voi ehdottaa vaikka mitä. Kävelylenkillä soittelimme koululaisille mummolaan. Oi, niillä on ihanat isovanhemmat. Kotona Pikku Kakkosta.


Iltamenoa kotona. Tyttö on ollut kuiva jo iäisyyden, mutta jostain syystä nappasin tähän kuvan wc:n pienentäjästäkin... Koululaisilta jäi Lego-projektit kesken, mutta pienin tykkää niistä myös. Barbeja puettiin myös pitkin iltaa - onnea on valtavat lelumäärät, jotka ovat säästyneet isommilta pienimmälle. Lopuksi keittiötanssit hörhelö-mekossa.


Iltaruoka-kuva tuli nyt väärässä järjestyksessä, mutta väliäkö tuolla. Päädyimme kanaan, salaattiin ja leipään. Enemmän vanhempien mieliin kuin lasten. Outoa kattaa pöytää vain kolmelle, sytytin ihan kynttilät keskiviikko-iltaan. Jonkun sortin siivousinto iski, ja siistin kodinhoitohuoneen tasoja. Se taso onkin oikea aarremaa, helppo kasata keskeneräiset jutut. Jynssäsinpä kylpyhuoneen kaakeleitakin. Soittoja siskolle ja koululaisille mummolaan. Pienen kylpyhetki. Päädyin laittamaan oikein kasvokuvankin, sillä kiristävät lasit muokkaavat kasvoja ihan tarpeeksi :) Hän halusi uikkarit!


Vuorottelemme lasten nukutukset, ja nuorimman iltatoimien jälkeen jäin odottamaan puolisoa saunaseuraksi. Ihan oluen kera. Vähän hienommassa lasissa kuin yleensä, ihan Koffia siis tarjolla. Saunan jälkeen tietokoneella ja tässä olen vieläkin :)

Mitä sun päivään kuuluu?

4 kommenttia:

 1. Musta on tosi kivaa seurata tällaisia toisten tavallisesta arkipäivästä kertovia kuvia, kiitos! Olisi vaan ollut kivaa, jos kuvat olisi olleet vähän isompia...
  Aurinkoista viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään arkipostauksista :) Isommat kuvat, totta, laitan mieleen seuraavaa kertaa varten, kiitos vinkistä! Itseä vähän häiritsi kun niitä kuvia oli aluksi niin paljon.. ja sitten töistä arvelutti muutenkin kuvata yhtään mitään. Niinpä nipistelin kollaaseiksi :D

   Aurinkoista viikonloppua sinnekin!

   Poista
 2. Kiva lukea sunkin päivästä postaus :) ja tuo olut-lasi sai kyllä kaipamaan viiniä piitkästä aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi :D Mua rupeaa myös janottamaan toi kuva. Olispa jo ilta ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!