keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Probioottien probiootti

On pitkään pitänyt esitellä meidän jääkaapin must-tuote, probioottien probiootti, Symbioflor 1. Tämä esittely tuli näin noro-kauden kynnyksellä mieleen, kun kaikki kuitenkin etsivät lapsilleen Gefilus-jugurtteja kaupoista.

Keskimmäinen lapsista aloitti infektiokierteellä lapsuutensa ja hoitovuotensa ja silloin käsiini eksyi Korvatautien erikoislääkäri Rauli Mäkelän "Irti tulehduskierteestä"-kirja. Ja kirjan myötä nämä Symbioflor-probioottitipat. Uskoakseni näillä kuntoutettiin meidän lapsi.

Näistä saksalaisista tipoista on tullut meidän luottotuote, joka on käytössä nykyään lähinnä talven flunssakausina, nyt tyttären hoidon alkaessa, lääkekuurien yhteyksissä ja niin edelleen, kaikissa vastustuskykyä vaativissa tilanteissa. Sairastaessa annostusta lisätään ohjeiden mukaan ja tippoja annetaan useamman kerran päivässä oman immuunipuolustuksen tueksi. Suosittelen, saatavana luontaistuotekaupoista, myös joistakin apteekeista.

Mä oon kyllä vähän taika-uskoinenkin. Tippoja ei voi unohtaa, muuten paha-paha-paha sairaus varmasti iskee. Mikä on teidän perheen luotto- tai täsmätuote näin infektio-aikana?


8 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä! Pitääpä ostaa kokeiluun.

  Meillä se isoin usko valetaan D-vitamiiniin. Ja ylipäätään siihen että yritetään syödä mahdollisimman monipuolisesti tähän vuodenaikaan. Aiemmin, jos joku perheenjäsenistä oli flunssassa niin sen taudin aikana välteltiin sokeria ja tärkkelystä. Ei turhaan ruokita niitä taudinaiheuttajia. Mutta tätä nykyä tuntuu että jollain pullalla on esim. niin iso henkinen vaikutus siihen paranemiseen että ollaan kyllä natusteltu ihan mitä vaan.

  VastaaPoista
 2. Sokeri ja lehmänmaito jäi meillä myös paitsioon kun kierteitä oli. Mutta just toi sama kuin teillä, pulla auttaa henkisesti. Ja aina paraneminen on meillä lähtenyt jaffa-kekseillä ja eines-lihapullilla nousuun. Siitä tietää että pahin on takana :D

  Itsellä luottotuote on c-vitamiini. Sen avulla virtsatietulehduskierteet ovat katkenneet. Ei pysty luopumaan..

  VastaaPoista
 3. Monipuolinen ruokavalio, riittävä lepo ja ulkoilu, käsihygienia, D-vitamiinit ja maitohappobakteerit. Vatsatautiaikana myös käsipyyhkeiden tiheä vaihtaminen ja ovenkahvojen ym. pyyhkiminen (mitä siis muuten tulee tehtyä ääriharvoin). Näillä mennään!
  Tauteja taitaa kyllä kulkea perheessä ihan normaaliin tahtiin, mutta jos edes yhden henkilön sairastuminen onnistutaan estämään tai pitämään lievänä, niin se on aina plussaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. D-vitamiinit on teilläkin rohtona. Itse en ole osannut yhdistää sitä vastustuskykyyn, mutta alan uskomaan niin. Toki niitä meillä syödään kesät talvet muutenkin :)

   Poista
 4. Tämä oli mielenkiintoinen tuttavuus. Maitohappoja kyllä syön ja muita vitamiineja. Mutta täytypä kenties tutustua tähän.

  Mukavaa torstaita. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luotan maitohappoihin kaikessa, sillä suolisto on kaiken pohja ja perusta. Pillereitä menee aamuisin useampi itselle: D-, C-vitamiinit, ja magnesium.

   Ihanaa loppuiltaa sinnekin <3

   Poista
 5. Oi! nyt alkoi kyllä kiinnostaa probiootit enemmän kuin paljon.
  Kävin juuri maanantaina fysioterapiassa (hartia/selkä jumin takia) ja fysioterapeuttini, kolmen lapsen äiti, kehui nimenomaan probiootteja ja lisäksi aloe veraa.

  -SaSu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sasu <3

   Nyt kun unohtui hakea pullo näitä, niin kaksi lasta on korvatulehduksessa. Sen täytyy johtua näistä tipoista, eikös ;) Ei vaan tosissaan, mä uskon näihin tippoihin ja yleensäkin probiootteihin. Aloe veraa kehuu moni myös, ja olenkin ihan Forever-firman aloevera huulirasvan suurkäyttäjä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!