torstai 1. tammikuuta 2015

Uuden vuoden alussa


Tässä miehen kanssa käytiin puhetta menneestä vuodesta. Meinasin, että on ollut hieno vuosi. Mutta kyseessähän on ihan katsantotapa. Valittanut olen, rankkaa on ollut. Mutta millä mittareilla rankkaa? Todellisuudessa asiat on olleet mallillaan. Töihin piti mennä, mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Omia valintoja, koita kestää.

Äkkiä piti sanoa jotain omasta uuden vuoden lupauksesta. Ja mulle tuli ihan ensimmäisenä mieleen, että vähemmän mustia ja harmaita ylä-osia vaatetukseen. Siis tosi syvällistä, tiedän. Varsinkin kun vertaa viime vuotiseen tosi deeppiin, "olla valoisampi ihminen". Mutta oikeasti musta ja harmaa ei vaan ole mun kasvoille sopiva väri, mutta niitäpä on kaappi täynnä. Näillä mennään siis. Vähemmän mustaa kasvoille.

Valoimme tinaa illalla kotona. Kyllä, edelliset kolme vuotta samoilla tinoilla. Oma tulkinta tulevaisuudesta tinan mukaan on sellainen vanhan ajan Lady. Arvokas ja ylväs, vahva nainen. Se minä olen, vuonna 2015.

Kävimme myös pienen siskonpojan 1-vuotis syntymäpäivillä. Onnea pieni ihana aaton poika. Toivon juhlista perinnettä aattoiltoihin, sillä alan olla kyllästynyt tähtisädetikkuihin ja nakkien keittoon kotona.

Koululaiset olivat super-onnellisia kun saivat valvoa tänä uudenvuodenaattona. Kello 22.24 kehotin sänkyihin. Ihan tyytyväisiä olivat. Joo, tiedetään, aika aikaisin.

Jatkan iltaa peiton alla skumpan ja kirjan kanssa. Hyvä uutta vuotta 2015!


"He who breaks a resolusion, is a weakling.
He who makes one, is a fool."

F.M. Knowles6 kommenttia:

 1. Hyvää uutta vuotta! Meillä valvottiin vuoden vaihtumiseen asti, mutta lasten rytmi ovatkin ihan sekaisin täällä reissussa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa uutta vuotta teille siellä kaukana! Lapsilta tuli kyllä palautetta heti aamusta, viestittelyjen myötä paljastui kavereiden valvominen. Eli tänä vuonna valvotaan, sitten 2016 odottaen. Se on luvattu :)

   Poista
 2. Hih ihania ajatuksia, nauratti tuo tosi deeppi, mutta me naiset osaamme olla monimutkaisia kevyitä pilven hattaroita ja synkkiä myrskypilviä. Se on naisen elon hienoutta. Upeaa uutta vuotta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiih todellakin :) Lupa ailahdella! Ihanaa uutta vuotta teille!

   Poista
 3. Hyvää uutta vuotta! Ikuisuudet mustia paitoja käyttäneenä olen vähitellen tullut samaan johtopäätökseen - ei niitä kannata käyttää. Täysin perusteltu ja hyvä päätös siis! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos, sinne myös hyvää tätä vuotta. Vähän hepponen juttu, mutta näillä mennään!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!