tiistai 21. huhtikuuta 2015

Tb - napa vuonna 2003

Minulla on erillään laatikollinen kuvia, jotka eivät ole päässeet kirjahyllyn perhealbumeiden joukkoon. Hirveän ihania kuvia, mutta sellaisia, joita en halua selitellä lapsille tai mummoille. Sellaisia sensuroituja.

Kävin kuvia läpi ihan vastikään, ja sain aikamoiset puistatukset omista 2000-luvun asuista. Joka kuvassa vilkkuu napa ja vatsa. Valehtelematta, joka kuvassa! Olenko mä ollut ihan ding dong vai mitä?

Kylmät väreet ja puistatukset! Lyhyt paita, lantiohousut ja leveät lahkeet! Siinä 2000-luvun alun teemabileisiin vinkki.

Alla oleva kuva on Throwback #tb vuodelta 2003, paikkana Kreeta. Muutamaa viikkoa ennen kuin tapasin mieheni. Mies lohduttaa mua, että kaikilla muillakin oli napapaidat. Tai ei tarkotuksella napapaidat, vaan niin matalat housut että iho näkyi.

Yäk. Kuka muistaa lantiohousut? Onko omia vaate-puistatuksia?


Kuvasta kuva - eräänäkin iltana.

1 kommentti:

  1. Oonko kummallinen, jos mun silmissä just tämmönen vaatetus näyttää täysin normaalilta nuorten naisten ja teinityttöjen vaatetukselta, ja sen sijaan sellaiset korkealahkeiset farkut, legginsit (housuina), shortsihaalarit, tunikat sun muut löysät kuteet lähinnä oudoksuttaa?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!