keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Mummolle kiitz

Yhtäkkiä lapsi on kymmenen vuotias, ja kotona pitää pärjätä yksin kuumeisena. Tai siis vanhemmalla ei ole oikeutta jäädä töistä hoitamaan, kuin palkatta.

Onneksi kotiin ei jää hysteerisenä räkäitkemään lapsi, vaan koululainen, joka on toki huolissaan pärjäämisestään, mutta lähinnä innoissaan omasta rauhasta ja päivän pituisesta ruutuajasta.

Ja sitten tässä avoin ja julkinen (tai eiväthän ne tätä lue) kiitos molemmille mummoille, jotka kävivät kolmena päivänä vuorotellen lämmittämässä ruoan, mittaamassa lämmön, lääkitsemässä ja pitämässä seuraa muutaman tunnin keskellä päivää. Mummot, we love you <3

Omat työpäivät ovat olleet hyvinkin työntäyteisiä. Ensi vuotta rakennetaan jo kovaa kyytiä, palavereita pukkaa, puolet työporukasta lomailee (asiakkaat eivät) ja takatalvikin saatiin. Eli ne kuravaatteet.

Hyvää pääsiäistä ja vapaita!4 kommenttia:

 1. Minustakin tuntuu että 10-vuotias pikkupotilas on liian pieni jäämään yksin kotiin potemaan. Meillä on isovanhemmat satojen kilometrien päässä mutta yleensä yritän jäädä kotiin tekemään etätöitä jos esikoinen sairastuu. Eläköön siis työaikajoustot! Mukavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eläköön joustavat työajat! Itsellä ei etäpäivät onnistu, mutta jonkin verran voi aikoja ruukata. Viime vuonnahan se 10v tuli täyteen, mutta on onnekseen sairastanut samaan aikaan nuorempien kanssa :)

   Levollista pääsiäisen aikaa teille!

   Poista
 2. 10-vuotias tuntuu liian nuorelta olemaan koko päivän yksin etenkin kipeänä. Onneksi teillä on ollut mummot apuna! Mukavaa ja tervettä pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä. Flunssakin vielä menee, mutta joku noro vaatisi kyllä oman vanhemman. Palkatta sitten. Terveyttä teillekin ja hyvää pääsiäistä!

   Poista

Kiitos kommentistasi!