tiistai 23. joulukuuta 2014

Tonttu se vaan ei saa unta..


Miten teillä nukutaan tänä yönä? 10 vuotta sitten minulta meni lapsivedet, ja aatonaattoyön olin sairaalassa - eihän siellä kukaan nuku. Aattona söin kinkkua ja laatikkoja osastolla, jouluyön synnytin ja joulupäivänä sain pienen tytön syliin.

Nyt kymmenen vuotta myöhemmin nautitaan odotuksesta. Synttäriaamun ja jouluaaton odotuksesta. Pienin juoksee nakuna ympäriinsä - tonttulakki päässä. Sillekin mentiin höpöttämään uusista leluista ja tontuista.. O.ou.

Vanhemmat lapset ovat vähän raivona kun näkivät muka minun hiipivän autolta varastolle BR-lelukaupan pussin kanssa. Näystään huolimatta uskovat sitkeästi. Johonkin. Jotain itsesuojelua kai.

Unta tässä kodissa odotetaan tänä aatonaattoiltana pitkään. Mies yskii, lapset pyörivät sängyissään ja minun teippirullahommani ovat vasta alussa.

Hyvää joulua jokaiseen kotiin ❤ !


6 kommenttia:

 1. Oli hauska postaus, oikein elämänmakuinen. <3 Teillä jouluun liittyy synnytysmuistojakin. :) Täälläkin 10-vuotiasta lasta, 8-vuotiasta ja 18-vuotiasta ja sitten on vielä 22-vuotias jo kotoa pois muuttanut.

  Onneksi tuli lunta, niin kunnon ulkoilut pitivät meidän tytöt suht rauhallisena tänään. Hyviä teippailuja ja juhlia sinne. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä se 10-vuotias, 7,5-vuotias ja 2-vuotias. Elämää parhaimmillaan!

   Meilläkin iloitaan lumesta, ihanaa. Hyvää aattoiltaa teille!

   Poista
 2. Ihanaa joulua ja synttäreitä teillekin! :) Mä sain just teippirullahommat valmiiksi. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Teippailussa meni yllättävän pitkään, sitten innostuin ja kaivoin ompelukoneen esiin ja lyhentelin farkkuja. Ja keksin vielä lakata kynnet joulun väriin. Jonka jälkeen piti odottaa lakan kuivumista. Pää tyynyyn ja yhtäkkiä olikin aamu ja kiire joka paikkaan.
   Nyt rauhoitutaan. Rauhallista joulua teillekin. :)

   Poista
 3. Myöhästyneet onnittelut 10 veelle ja äitille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos kovasti! Se on 10-vuoden raja ylitetty, seuraavana pyöreä on sitten 20v... apua. Ja isompi apua sille, että töistä ei saa jäädä hoitamaan yli 10 vuotiasta sairastajaa. Siis palkalla :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!