sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Watson Buzzaus

Lähdin Buzzaamaan Watson-palvelua. Buzzadorina saan testata tuotteita, ja kertoa niistä sitten eteenpäin kokemuksia, myös kaunistelematta. Tällä kierroksella Watson-palvelu, jolla voi katsoa tv:tä milloin haluaa, miltä laitteelta tahansa. Tv, tietokone, kannettava, älypuhelin ja tabletit, kaikki käy. Lisäksi Watsonilta voi vuokrata Makuunin-leffoja. Ideana, että näitä saa katsoa milloin vain, missä vain.

Meillä kokeilu jäi vähän unohduksiin. Katsotaan vissiin aika vähän televisiota. Tai sitten tämä kokeilu ei syöpynyt puolisoni mieleen, joten jäi vähälle. Ja lapsille riitti perustarjonta tv:stä. Yritimme kovasti katsoa näitä Makuunin leffoja, popcornit oli jo valmiina, joskaan Buzzadorille luvatut ilmaiset kampanjakoodit eivät toimineet kunnolla. Sitä paitsi Watson-palvelu on paraikaa ilmainen kaikille muillekin, go ahead try it!

Tallentava digiboksi ajaa meillä saman asian. Tallensin kuitenkin testiksi Pikku Kakkosen, ja toimi mainiosti ja moitteettomasti kannettavalla. En kokeillut tabletilla enkä puhelimella. Sopii varmasti ihmiselle, joka haluaa katsella silloin kuin haluaa. Ja superkiva vuokrata leffa hetken mielijohteesta!

Äiti katsoo puhelimelta draamaa, isä sohvalla kannettavan kanssa urheilun maailmassa, lapsilla tabletilla menossa joku leffa. Pikkuneiti kiertelee hakemassa huomiota jokaiselta. Näinkö se menisi? Itseäni häiritsee kovasti tilanteet, jossa ihmisillä on kaikilla omat laitteet edessä. Eipä tule riitoja. Eikä neuvottelua, yhteistä aikaa eikä vuorovaikutusta. 

Ehkä me Teemu vielä nähdään sut Watsonin kautta..
** Buzzadorina sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan ja kertomaan, mitä pidät erilaisista tuotteista ja palveluista. Kun pääset kokeilemaan tuotteita ja palveluita sinun tarvitsee vain kertoa niistä ystävillesi, joko kasvotusten tai sosiaalisen median välityksellä sekä raportoida kokemuksesi tämän jälkeen meille. Buzzadorina toimiminen on sinulle ilmaista ja vie sinut ja ystäväsi moniin jännittäviin kohtaamisiin uusien tuotteiden ja palveluiden parissa.**

2 kommenttia:

  1. Tänään tuli sähköpostiin ne koodit, millä leffat saa vuokrattua! Ärsyttää kyllä, että nyt vasta tulivat. Viikonloppuisin kuitenkin olisi paremmin aikaa katsoa leffoja! Ja mulle ei kyllä tallennu mitkään ohjelmatkaan... Pitikö tehdä jotain muita kikkailuja kun valita tallennettavat kanavat??

    VastaaPoista
  2. Sama, tänään tuli, ja juuri alkaa Sel8nne pyörimään :D Jee! Sain tallennettua kyllä ihan helposti peruskanavia.. Hmm.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!