sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Pieni asia, suuri ilo

Tänään oli joku satusunnuntai. Kävin oikein kauppakeskuksessa, hakemassa NetAnttilasta tilattuja tavaroita ja viemässä puhelinta huoltoon. Semmoisella happyhappy-fiiliksellä. Not. Valoisampi ihminen vuodelle 2014, missä oletkaan?

Jostain syystä kaikki olivat kuitenkin minun suuntaani huipulla tuulella, PYYTÄMÄTTÄ JA VÄNKÄÄMÄTTÄ! Anttilasta sain taulun 70% hinnasta pois (oli tosin jo tammialessa -20%), koska siitä puuttui ehkä tarpeetonkin ruuvinaula. Enkä ehtinyt kuin kääntyä myyjän puoleen "onko tää..". Yleensä vastassa on yrmeitä katseita. Nips naps hinnasta pois. Kassalta maksettuani kassaneidit huutelivat perään ylimääräisiä ILMAISIA kasseja PYYTÄMÄTTÄ tai VALITTAMATTA tai IRVISTELEMÄTTÄ. Palautetta annoin: "Onpa täällä ihanaa väkeä töissä".

Elisa Shopitista asiakaspalvelija PYYTÄMÄTTÄ  kirjasi huoltolähetteeseen: "Asiakas on erittäin tyytymätön laitteen laatuun, haluaa uuden laitteen."  Enkä ollut kuin vikissyt että tää on vähän kurjaa ollut. Kauhean kiva.

Eihän nämä nyt mitään jätti-juttuja ole. Mutta pieniä asioita, joilla on merkitystä. 
"Aina kun jotain hyvää ja mukavaa tapahtuu, 
kirjoita lappunen ja laita purkkiin. 
Voit yllättyä vuoden 2014 lopussa!"

Taulu, jonka ostin löysi paikan keittiöstä. Ei niinkään kuvaa tätä päivää, mutta yhdeksi voimalauseeksi yllättävään kaaokseen: 
KEEP CALM
AND
 CARRY ON.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!