keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Oikea ikä?

Olin viikonloppuna ystävän liikuntakeskusta promoamassa kauppakeskuksessa. Tarjolla oli temppurata kaikenikäisille. Vanhemmat sanoivat aina lapsilleen "Mene tytön mukaan". Tytön? Tytön? Eivätkö he huomanneet mun kuluneita valvoneita kasvoja? Loppuun imetettyjä tissejä? 

Täytän kesällä 33. Kolmen lapsen äitinä. Kun sain ensimmäiseni 23 vuotiaana, yritin pärjätä elämää nähdeiden esikoisten äitien kanssa, olin aina nuorin. Halusin olla vanhempi, uskottavampi. Muutimme omakotialueelle kun olin 25. Kaikista nuorin keskustelemassa sadevesikaivoista. Teini-iässäkin halusin aina olla vanhempi. Koulun vanhin, kuudesluokkalainen. Riparin käynyt. Baari-ikäinen.

Nyt kuitenkin haluaisin pysäyttää ajan ja jäädä 32 vuotiaaksi. Meillä on miehen kanssa ollut outoja kolotuksia. Itseäni mielikuvitushuolettaa moni asia. Mies meinasi, että nyt ollaan jo sen ikäisiä, että pitäisi alkaa huolehtia itsestään ja googlasi itselleen kihdin. Näillä mennään. 

Kuva täältä


2 kommenttia:

  1. Oikea ikä on se jotain siitä välistä. Sain esikoisen 38-vuotiaana kun kaverien lapset oli jo teinejä tai wannabeteinejä. Eli sitä toista ääripäätä. Silti vieläkin tytötellään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juttelin tästä tytölle 9v. Hän tokaisi: "Olisiksä sit halunnu et ne ois sanonu sua tädiksi? Tai mieheksi?" Totta! Tyttö käy hyvin :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!