perjantai 14. maaliskuuta 2014

Elämä bloggerin ulkopuolella

Blogger on rentouttava sivusto. Joko luen muiden ihania sivuja tai pölisen omiani. My Time. On pitänyt kiirettä viime viikkoina ja seuraavaksi listattuna bloggeriin kirjautumattomuuteni (onko se sana?) syyt.

1. Kutina
Koko perhe on ravannut labrassa antamassa näytteitä, sillä streptokokki a on ollut mitä kummallisimmissa paikoissa. Don't ask. Koko perheen lääkitseminen oli ok, mutta myrkyn makuisen nestemäisen lääkkeen anto potilaalle A, B ja C kahdesti päivässä kymmenen päivän ajan oli voivuttavaa. Meillä ei olekaan ollut yhtään normaaliflunssaa koko lukuvuotena, oli täit ja sietämätöntä kutinaa. Kiva kiva.

Bakteeri. Kuva täältä

2. Kierrätys
Nappasin hyvillä fiiliksillä kirpputoripöydän joka alkoi heti. Muutaman vuorokauden istuin valtavien vaatesäkkien äärellä hinnoitellen koon 56-130 cm vaatteita. Toki päivittäinen visiitti järjestelemään myllätty myyntipöytä. #NoMoreBabies.


4. Sosiaalinen media
Edelliseen hashtagiin viitaten, otin Instagramin käyttöön. Ja sitä pitää selailla non-stop. Kylläpä maailma on täynnä upeita kuvia! Nyt pitää päivystää Facebookin ja Twitterin lisäksi sitäkin. Niin kuin se ELÄMÄ edelleenkään olisi siellä.

Täältä

5. Keväinen sää
Ulkona killittää aurinko. Keskiviikkona mittari näytti +9 astetta ja naapurissa vaihdettiin kesärenkaita autoihin. Pajunkissa-narsissi asetelmia näkyy kuisteilla. Kauhea polte ensimmäisiin puutarhapuuhiin!


6. Äidin vaarallinen elämä
Pikkuneidillä 1v oli tavallista levottomampi yö alkuviikosta, tuttia etsiessäni jäin nukkumaan epätavalliseen asentoon ja aamulla tuntui kuin rinta olisi revennyt. Päivällä parempi, yöt tuskaisia. Innolla lähdin kuitenkin kiipeilemään parkour-tunnille, ja seuraavana yönä en juurikaan nukkunut. Soitin terveysasemalle, jossa omahoitajan kanssa pähkäilimme revähtäneen rintalihaksen. Kyllä hoitajatkin terästäytyvät kun puhuu vasemman puoleisesta rintakivusta. Buranaa ja sohvaa.


7. Kaikki muut elämän luonnolliset syyt
Lasten harrastukset, kotiäitien kyläilyt ja niitä edeltävä siivous ja leivonta.


Kuka tästä on kulkenut?


"Vapaudu kiireestä. 
Jos on kova kiire, istu alas ja odota, että se menee ohi." 

^ Toimii! Kiireetöntä päivää Sinulle :)

2 kommenttia:

 1. Meilläkin on samainen streptokokki a ollut sellaisissa paikoissa, missä sen en voinut koskaan kuvitella olevan - ehkä sama paikka kuin teillä. Just eilen haettiin dg terveyskeskuksesta ja aloitettiin onnistuneesti lääkitys. Toivottavasti tehoaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän ensimmäinen potilaamme oli jo tammikuussa, mutta lääkitys oli vain 7pväinen. Streptokokki tarvitsee 10pvän kuurin. Mur mur lääkäri! ...ja yhteiskylpy siirsi sitä eteenpäin :( Raaps raaps.
   Paranemisia teille <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!