lauantai 17. tammikuuta 2015

Jääkaapin ovi - blogihaaste

Finn for life-blogista tuli vastaan tälläinen helposti lauantai-aamuna toteutettava haaste. Jääkaapin ovi.



Tämä toimii hyvänä esittelynä uusille ja vanhoille lukijoille. Mitään säästelemättä, lapsiperhepainoitteista. Saatan vieraita ja juhlia varten siivota kaapin ovet ihan valkoisiksikin, mutta tässä ovi on tänään.

Ovesta löytyy lasten lukujärjestykset, varjolista hoitoajoista, ryhmäkuva, ristiäiskutsu (iiih ne on tänään!), synttärikutsu.

Sitten lajittelematonta postia, joka on lätkitty kiireessä seinään - hammaslääkäriaikaa, oikomishoitoröntgen-aikaa, palautekyselyä hoitopaikasta, telinevoimisteluasun pesuohje, koulun urheilupäivän kyselylomaketta, koulun hammashoito - rastiruutukyselyä ja niin edelleen.

Sitten oven vakiolappuna suttupaperilla voimalauseeni: "Life isn't about waiting for the storm to pass. It's about learning to dance in the rain". 

Lisänä käyttämätön lahja tyttäreltä isälle (kuponki yhteiseen kitaransoittohetkeen), kaksi lippua museoon, luopumamme kissan kuva (uudet omistajat lähettävät kuvan joka vuosi), tyhjiä muistilappuja.

Ovesta löytyy myös äitini säästämä lippulappu syntymästäni (olen vauva numero 505), jonka toisella puolella on printattu ohje sen aikaiseen vauvan lisämaitoon (1/4 l vettä, 1/4 l maitoa, 5 tlk sokeria - keitetään). Hurjan kuuloinen!

Magneetit ovat kaikki lahjoina tulleita. Pentikkiä, Alanyan matkaa, muumia, Tupperwarea, Nalle Puhia. Jouluna pienin sai lahjaksi Nooan Arkki-domino-magneetit. Tämä peli on tosi mukava, ja näin kaksivuotias viihtyy keittiössä ruoan laiton aikana hirveän hyvin.

Tällä haasteella on tarkoitus haastaa kolme blogia. Mutta en halua nimetä ketään. Haastan kaikki, kiinnostus teidän jääkaapin oviin on suuri. Tell me, show me! Ole rohkea, tarkoitan juuri Sinua!


4 kommenttia:

  1. Hauska haaste, uskaltaisikohan jossain vaiheessa lähteä mukaan. Olen viime aikoina oikein innostunut blogihaasteista! Vaan pitäisiköhän ensin vähän järjestellä jääkaapin ovea... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hep hep ei ei, luonnollisessa asussaan mielellään ;) Kiva jos innostut!

      Poista
  2. Jälkijunassa mukaan, mutta nyt sattui sopivasti olemaan jääkaapin ovi kuvauskohteena muutenkin. :) Täältä löytyy.

    VastaaPoista
  3. Kiva kiva, kiitos kun lähdit mukaan!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!