maanantai 11. marraskuuta 2013

Saslikin Ei-Babyshowerit

Minulla on viisas pikkusisko. Tai aika viisas. Hän kielsi nimittäin etukäteen babyshowerit. Ei sosemaisteluita, ei vaippakakkua, ei vatsan ympäryksen mittausta. 

Mutta mitä hän silti sai?  Ei vaaleansinistä hörhellystä eikä leikkejä, mutta yhteistä aikaa äidin ja vauvan kunniaksi.. ja synnyttäneiden purkauksia imetyksestä, synnytyksestä ja perusteellisen kipulääkeanalyysin! Joku joskus vertasi synnytyskertomuksia miesten armeijakeskusteluihin?  "No arvaa, silloin kun minä olin..."

Itselleni on järjestetty vauvakutsut kolme kertaa. Samalla lukion tyttöporukalla, samalla kaavalla jokaiselle. Vatsan ympärys mitataan, vauvan syntymäpäivää, pituutta ja painoa veikkaillaan. Lähimmäksi osuneet saavat sitten pisteitä, jonka mukaan seuraavilla kutsuilla saa palkinnoksi pieniä kuohuviinipulloja. Kivaa perinnettä.


En nyt saanut lahjoittaa It's a Boy-ilmapalloa, mutta veimme 6 hengen porukalla tulevan äidin syömään ja lahjoimme äitiä jalkahoito-lahjakortilla. Ravintola Saslik oli itselleni uusi kokemus, mutta todellakin positiivinen sellainen. Suosittelen kabinetin varaamista, tunnelma oli ihana.  

Muutama askel näillä kaduilla...Oi Helsinki!
Päivän kala Saslikin tapaan, todella hyvää. Kuolasin kyllä muidenkin annoksia..
Saslikin makeat. Juuri riittävästi pieneen jälkiruokanälkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!