maanantai 3. marraskuuta 2014

Jar of memories 2015

Meillä odotetaan jo vuotta 2015. Tai siis tottakai iloitaan tästäkin pimeästä marraskuun illasta, varsinkin kun kaivoin jouluvaloja esiin. Mutta tyttö askarteli hyllylleen jotain, ja yllätyin kyllä. Jar of memories 2015. Simpukoita, Katy Perryn keikkalippu, leffalippuja, Linnanmäen rannekkeita. Näitä ainakin luvassa. Ehkä jotain ei-niin-hohdokastakin tavallisesta elämästä?

Odotan itsekin vuotta 2015, sillä työkuvioissa alkaa tammikuussa täysin yllättävä muutos, jota odotan melkolailla. Joskus ne asiat vain lankeavat eteen. Olen happy ja iloinen saamastani tunnustuksesta.

Liitto lähetti myös ensi vuodelle kalenterin, ja vietin iltapäivän siirrellen syntymäpäivämerkintöjä uuteen kalenteriin. Kauhean sekava ja kiireen oloinen edellinen vuosi, vaikka olin kotona! En edelleenkään pysty luopumaan omasta perinteisestä kalenterista, vaikka puhelimen kalenteri onkin kulkenut rinnalla jo monta vuotta. Perinteinen paperikalenteri kulkee vähän päiväkirjamaisena mukana, siellä on työvuoroja, painomittoja, sairastettuja tauteja, kummilasten nimipäiviä, suunnitelmia ja listoja. Ei voi luopua. Voitko sinä?4 kommenttia:

 1. Minä olen perinteisen kalenterin ystävä. Minulla on oma kalenteri ja lisäksi perheellämme on perinteinen vuosikalenteri, johon merkataan sellaiset menot, jotka vaikuttavat koko perheeseen + lasten kouluaikojen muutokset, uimahallikerrat jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hetken aikaa mietin onko meillä yhteistä kalenteria.. Ei. Koska mies muistaa kaiken. Tai muistutan huomaamattani. Joskus kyllä mietin että pärjäisiköhän tuo/nuo jos lakkaisin muistuttamasta :D

   Poista
 2. Meillä on perheellä yhteinen seinäkalenteri, jossa on perheelle oma sarake ja jokaiselle perheenjäsenelle omat. Mutta itse olen siirtynyt sähköiseen kalenteriin jo aikoja sitten. Siinä on tosiaan se huono puoli, että tekemiset katoaa... Erityisesti, jos pitää duunikalenterissa myös yksityismenoja mutta vaihtaa säännöllisesti työpaikkaa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huih, en olekaan ehtinyt vastata tähän! Me tulostettiin myös mll-sivuilta perheen viikkokalenteri, joka pysyy muuttumattomana. Siihen kirjattiin lasten kotityöt ja harrastusten kellonajat. Hyödyllinen! Ainoa että tekemättömät lasten kotityöt vain pistävät silmään :D Mutta nekin on suunniteltuna!

   Poista

Kiitos kommentistasi!