perjantai 28. marraskuuta 2014

Mitähän tapahtuisi?

Tätä aihetta tulee nyt joka tuutista, siis täältäkin, nimittäin tasa-arvoista avioliittolakia. Hyvä, hyvä, olen iloinen tämän päivän äänestyksestä.

Epäilijöille haluan siteerata Anna Perhon Iltasanomien kirjoitusta:  "Mitähän tapahtuisi jos homoliitot sallittaisiin? Että millainen se päivä olisi.. Mikä muuttuisi elämässäni? Seinästä tulisi sähköä ja suihkusta lämmintä vettä.. Töiden jälkeen menisin ruokakauppaan ostamaan jauhelihaa ja ruusukaalia ja miettisin että jaksaisiko mennä jumppaan vai josko huomenna sitten.. Lasten kanssa katsottaisiin läksyjä ja kiisteltäisiin siitä kuka siivoaa pöydän, ja saanko äiti joululahjaksi pleikka nelosen saanko saanko saanko.  Illalla lukisin vähän aikaa kirjaa ja söisin mandariinin.. Sellainen päivä se varmasti olisi."  Hauska kirjoitus, kannattaa lukea. 

Haluaisin hehkuttaa asiaa Facebookissa - niin kuin kaikki muutkin - mutta kaikki sukulaisparat eivät sitä kestäisi, ja eihän se sovi. Töissäkään ei ehditty asiasta puhua, kun hössötettiin lapsille pikkujoulupuuroa ja tunnelmaa. Kotona olisin halunnut kertoa päivän polttavasta aiheesta koululaisille, mutta sekin jäi, kun ne hössöttivät nuorisoseuran discoa. 

Mutta mä olen iloinen kaikkien puolesta, helpottunut.

Hyvää virallista pikkujoulua!


2 kommenttia:

 1. Samat fiilikset täällä! Tosin mä päivitin sen fb-statuksen - pitkästä aikaa - kun mun sukulaiset taitaa olla 99-prosenttisesti samaa mieltä, eikä ollut vaaraa että kukaan tukehtuu herneisiinsä ;) Tekee mieli hurrata Suomelle/suomalaisille/eduskunnalle, vaikka laki ei vielä tällä käsittelyllä voimaan astukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellä myös asian puolesta on 99% ihmisiä, mutta kourallinen kärkkäitä väittelijöitä, joiden kanssa ei tulisi loppua :D :D Mutta tietävät kyllä oman kannankin sillä kaikista Tahdon-teemoista olen vuosien varrella jo tykännyt.
   Fb alkaa omalla kohdalla olla jo nähty juttu, mutta roikun siellä silti, juurikaan omia asioita en ole päivittänyt aikoihin :)
   Mutta on tämä hieno juttu. Hyvä Suomi, hyvä tasa-arvo, jokaiselle!!

   Poista

Kiitos kommentistasi!