perjantai 18. lokakuuta 2013

Huomio tamponinkäyttäjät.

En tiedä miten päädyn käyttämään aikaani. Erään kerran huomasin täyttäväni tietoja kuukautiskierrosta saadakseni tamponeja. Joo oikeasti. Vähänkö tuntui pöljältä. Get a life.

Meillä sattuu olemaan miehen kanssa vähän kiistaa juuri näistä intimihygieniatuotteista. Se väittää, että aina sen kauppareissulla mä muistan, että tamponit on loppu. Se yrittää sitten uskotella itselleen, että aikuinen mies voi ostaa kaupasta mitä vain, mutta sitä taitaa nolottaa kuitenkin. No kai ne myyjät nyt tajuaa, että ne menee jollekin naiselle. Ostaahan se pampers-vaippojakin. Sitä paitsi olen ollut lukiokesistä opiskelujen loppuun kaupassa töissä, ja en oikeasti katsonut mitä kukakin ostaa. Liukuhihna-hommaa.

Nyt ne tamponit sitten tuli .. paketissa oli lisäksi pikkuhousut, ripsiväri ja käsivoide. Okei.

Niin, siis nämä ilmaiset tamponit liittyy ruotsalaisten keksimään kotiinkuljetus-tamponipalveluun (mies hyppii onnesta?), eli tämä Reddville myy mainostilaa (tässä laatikossa mainostetaan AIG:n naistentautien vakuutuksia rintasyöpäkuukauden kunniaksi) näihin laatikoihin, ja sitten R.E.D.D Free-palveluun liittyneet saa kerran kuussa ilmaisen tamponipakkauksen, kotiin. Siinä se.
For the record, tämä ei sitten ole mikään itseäni hyödyttävä mainos, vaan kaikki voi saada näitä ihan samoja. Kokeile jos haluat. Ilmaista ja tosi tosi outoa, mutta toimii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!