sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Mul ei oo mitään tekemistä.

Mitkä ovat Purkkiksen, Kirkonrotan ja 10 tikkua laudalla leikkien säännöt..? Lyö tyhjää! Säännöt tulivat tosi tarpeeseen viime viikonloppuna, kun meidät aikuisetkin napattiin pyydettiin, pyydettiin ja pyydettiin kunnes omatunto alkoi soimata ja oli pakko suostua leikkiin mukaan. Serkkulapset ja me aikuiset saimme aikaan ihan hyvän leikkiporukan.

Tässä on hyvä linkki  meille kaikille kertaukseksi säännöistä. Vink vink, hyviä leikkejä kaikenikäisille, osa sopii jo ihan pienten lasten synttärijuhlien ohjelmaksi, puhumattakaan päiväkotien, koulujen ja harrastuskerhojen yhteisleikki-ohjelmaksi. Itse laitoin tämän puhelimeen kirjanmerkiksi, jos vaikka vielä tarvitaan. Samalla välähdyksellä säännöt kuitenkin palasi mieleen, mutta itselle muistutukseksi seuraavia lastenjuhlia varten :)

Kotona leikittiin sitten myös. Äiti ja kaksi koululaista muodostivat juuri ja juuri riittävän leikkiporukan. Harmi, että lähialueella ei ole samanikäisiä, tai jos on, me kaikki olemme omissa oloissamme. En ala tässä nyt nostalgioimaan "sitä aikaa kun me olimme lapsia ja kaikki naapuruston eri ikäiset lapset leikkivät Kirkkistä ja Purkkista aamusta iltaan". Vähän vain. Mutta kivaa oli, kun päästi vakavan aikuisen itsensä leikkimään :)

Siskokset mummolassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!