maanantai 26. toukokuuta 2014

Murohetki
Meillä syödään muroja melko harvakseltaan. Lapset valitsisivat kyllä kaupasta suklaamuroja vaikka joka kerta, mutta lähinnä ostan jättipaketteja riisi- tai maissimuroja. Ne maistuvat silloin tällöin, ehkä kerran viikossa, joka sopii hyvin kauppakasseja kantavalle ja sokerikasoja valvovalle äidille. 

Buzzadorilta meille saapui Nestlén Shredded Wheat lähetys, joten murohetki sai vaihtelua. Nämä murot ovat marjaisia täysjyvätyynyjä ja sisältävät 67% täysjyvää, 32% marjatäytettä, makuna mansikan, vadelman ja karpalon yhdistelmä. 100 grammassa sokeria on 18,1g, kun esim. Fitness-muroissa samassa määrässä sokeria on 10g.


Lapset hylkäsivät murot murolistaltaan välittömästi ensi kokeilun jälkeen. Karpalon kirpeys ehkä yllätti? Itse tykkäsin kovasti, jokseenkin muron kuoret ovat melko paksuja, mutta pehmenevät maidossa jonkin ajan kuluttua. Nappasin kuitenkin pienen tytön hoitolaukun eväsrasiaan hätävaraksi näitä muroja, ovat tosi siistejä eväitä, eivät murene pienissä käsissä! Taapero ei näistä vielä välitä, mutta jos vaikka retkellä maistuisi?Keittiön kaapit ovat meillä melko ylhäällä, enkä tykkää lasten kiipeilyistä tasoilla, siispä meillä on keittiössä hyllyllä hedelmät ja lasten itse otettavat välipalat, joten siirsin Shredded Wheatitkin lasikulhoon. Siinä ne hupenevat hiljalleen, kun minä ja vanhin lapsemme ohikulkiessamme niitä napostelemme. Toimii. 

Ostaisitko? Entä ostaisinko minä? Itselleni kyllä, muulle perheelle en. ** Buzzadorina sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan ja kertomaan, mitä pidät erilaisista tuotteista ja palveluista. Kun pääset kokeilemaan tuotteita ja palveluita sinun tarvitsee vain kertoa niistä ystävillesi, joko kasvotusten tai sosiaalisen median välityksellä sekä raportoida kokemuksesi tämän jälkeen meille. Buzzadorina toimiminen on sinulle ilmaista ja vie sinut ja ystäväsi moniin jännittäviin kohtaamisiin uusien tuotteiden ja palveluiden parissa.**

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!