keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Aamunvirkku

Kympin paketti saapui eilen. Raikkaan värinen tekninen paita, Fit-lehti ja osallistujaranneke. Omat lenkit sujuvat nyt tosi hyvin, viimeeksi jalat veivät kovalla vauhdilla, oikein lentäen. Välillä tuntuu, että keuhkot eivät aina pysy matkassa, siispä jotain hapenottotreeniä pitää tehdä. Joku viisas sitä neuvoo varmaan minulle? Naisten Kymppi juostaan siis 25.5, jonka jälkeen lenkkeily varmasti unohtuu ja jää, siispä alan harkita vakavasti Helsinki Midnight Runia elokuun lopulla. Tämän etapin vaikein osuus tullee olemaan valvominen, tälläinen iltatorkku tärisee väsymystään yössä?


Väsymykseen liittyen, olen herännyt letun paistoon tänä aamuna 5.50. Anything for my boy, joka täyttää tänään 7-vuotta. Perinteisiin kuuluen aamiainen vietiin koko perheen voimin sänkyyn, lettuja toivomuksesta. Syntymäpäivälahjaksi himourheilija sai koripallotavaraa ja renkaan ulos. Aamu sujui pikkusiskon pujahdellessa renkaasta edestakaisin kuin leijonanpoikanen. Iltapäivällä tupa täyteen seitsenvuotiaita! Hip hei, riehuntaa, herkkuja, leikkejä!


 

Kun aikaisin herää, ehtii monenlaista. Tämän postauksen, sen letunpaiston ja synttäreiden must-have mokkapalojen pohjan leivonnan lisäksi olen jo kyykkinyt puutarhassa raivaten rikkaruohoja ja tolurätillä pyyhkinyt puutarhakalusteita siitepölyn alta. Tähän lisään lähes tuskaisen itkahduksen, kun kaikki rehottaa nyt pihalla. Niin rentouttavaa puuhailua taaperon syödessä kiviä, hieroessa multaa seiniin ja itseensä ja sinuun. Breathe in, breathe out ja anna rehottaa.... ....

Aurinkoista päivää muillekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!