maanantai 2. kesäkuuta 2014

Futishuuma.... Brazil!

Meillä asuu kaksi jalkapallofania, joiden molempien (sen isommankin) mielestä on ihan ok maksaa ylöspäin pyöristettynä 100 euroa / lippu HJK-FC Barcelona-otteluun. Nytkin kun taloudessamme on edelleen toisen tuloina kotihoidontuki. Lippujen etuosto-oikeus alkoi toissa perjantaina ja virallinen myynti toissa tiistaina. Maanantai-iltana mies huomasi, että mehän ollaan Veikkauksen jäseniä, joskin pelitilillä oli 5 senttiä, ja se riitti ostoon. Jäljellä oli enää kalliita lippuja. Seuraavana aamuna liput myytiin minuuteissa loppuun. Tapaamieni miespuolisten mukaan, lipun hinnat ovat ihan kohtuullisia. Noilla hinnoilla lentäisi Barcelonaan?

Paras kuvakulma sarjassamme Mappi Ö. Kuva täältä
Äiti vs. poika pihaotteluiden pituudeksi otetaan pyynnöstäni yleensä vain 5 minuuttia ajastimella, jonka aikana poika taktikoi niin, että saa jatkoajan ja lopulta rankkariskaban. Ovela pelaaja. Jalkapallohuuma nousee myös muutenkin, satun aivopestynä tietämään Brasilian MM-kisoista ihan liikaa. 10 päivää ja 9 tuntia kisojen alkuun! Yritän pinnistellä penkkiurheilijoiden seassa ja päätän keskittyä futareiden reisilihaksien katseluun. Kisoilta kun en voi välttyä. Tämän hetkiset korvamadot linkitettynä, joista pieni tyttökin osaa jo laulaa mukana: La la la la la la la la la la la la! (jos ei näy, tässä linkkeinä eka ja toka)
Ai niin, se jalkapallokakku onnistui ihan hyvin. Suosittelen reseptiä muutenkin, aika kiva makumaailma syntyi omenamarmeladista ja vaniljakastikkeesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!