tiistai 21. lokakuuta 2014

Anniversary

Säpisen jo innoissani ja elossa on ihan uutta nostetta, kun odotettavissa on kiva kalenterimerkintä! Me nimittäin vietämme etukäteen 10-vuotis hääpäivää viikonloppuna.

Se on itsessään jo hieno juttu, mutta parasta on ehkä se että saamme viettää aikaa kaksin. Oltiin jo useampi vuosi puhuttu, että Kymppiä sitten juhlitaan isosti. ISOSTI. Jotain New Yorkia väläyteltiin. Sitten me kuitenkin vielä lisäännyttiin ja suunnitelmat Kympistä kutistui. Kesä puhuttiin Euroopasta ja pitkästä viikonlopusta kaksin jossain. Vähintään lentokentältä alkava reissu.

Sitten tuli syksy ja alkoi koulut, hoito ja työ, ja mies nosti esiin meidän aiempia hääreissuja kun lapset oli pieniä.. "Sä pillitit ekan illan erossa lapsista". Korjaan etten ihan niin, mutta voivottelin kyllä. Ja pakkohan se on nyt sanoa, että lapset on välillä aika äärirajoilla pitkien päivien kanssa, miksi siis stressata niitä lisää, lähinnä pienintä. Päädyttiin laittamaan rahoja koko perheen rantalomaan ensi keväälle, sillä se mikä mut oikeasti onnelliseksi tekee, on lasten riemu.

Vähän vähättelen oman ja parisuhde-ajan tärkeyttä - koska ne on musta niin kliseisiä ja haluan vastustaa niitä - omat lapset itse hoidetaan - keltään mitään apuja pyydetä - myrskyluodon maijallakaan mitään omaa aikaa ollu - mutta pakkohan se on myöntää, että itseäänkin pitää ajatella.

Ja nyt me sitten vietetään vuorokausi kaksin samaisessa hotellissa kuin hääyökin. Tosin kyllä me hotellista välillä poistutaankin. Hääyönä hiukset oli täynnä riisiä ja masussa oli vauva. 10 vuotta sitten. Malja sille!

Viikonlopputunnelmissa - kuva täältä


4 kommenttia:

 1. Ihanaa hääpäivälomaa teille!

  Meillä oli tällä viikolla ehkä vuoden eka parisuhdeaika (8 tuntia) miehen kanssa, kun ystävä vei lapset Heurekaan. Kierreltiin kirppareita, ostettiin thaimaalaista pikaruokaa ja kuivat korvapuustit mättöä kotiin ja sen jälkeen mä menin ompelemaan ja mies ratkaisemaan jotain rakennuksen sähköjohto-ongelmaa. Puhuin lapsista varmaan kymmenen kertaa tunnissa. Sellaista parisuhdeaikaa oli meillä. Ensi kerralla ehkä oikein ravintolaan syömään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Yritän myös pinnistellä muita puheenaiheita kuin lapset. Samalta meidän parisuhdeaika kuulostaa. Mutta "Äitii äitii äiti äitiiiii äiti äiti"-huuteluilta tulee pieni tauko. Ja sitten sitä onkin taas ikävä :)

   Poista
 2. Uu mahtavaa! Hyvää merkkipäivää ja iloista viikonloppua! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin, mahtavaa! Kiitos kovasti toivotuksista ja iloista viikonloppua teillekin :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!