keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Oreo!

Saanko esitellä meidän lasten tämän vuoden kuumimman jutun? Kuumimmat keksit! Oreot! Muistuttaa perinteistä Dominoa, mutta ei yhtä suklainen. En vanhana äitinä oikein ymmmärrä missä, milloin ja mitä on tapahtunut ja mistä nämä tulivat meidän lasten tietoisuuteen, mutta jenkkiläisiä Oreo-keksejä pitää saada. Tosin kaikki ulkomainen tuote on siiiisssstiii. Plus selfiet niiden kanssa.

Omat muistot Oreosta löytyy 15 vuotta sitten aupair-ajalta New Yorkissa, jolloin tehtiin jo selväksi Oreoiden oikea syömistapa. Kiertäen kannet irti toisistaan ja syönti maidon kanssa, myös maitoon dippaillen.

Viikonloppuna nappasin lapsille lastin Oreoita Behnford'sista, kirpaisevaan hintaan - 5,90 paketista! Behnford's on upea kauppa muutenkin ulkomaan tuulia haisteleville tai muistoja kaipaaville. Itse löysin tutut Skittless-karkit ja vasta kotona hyllystä ottamastani valokuvasta näin Butterfingerit (nimensä mukaiset, hyvin butteriset..). Niitä ahmin auton parkkipaikalla siellä meren takana kerran jos toisenkin.

2 kommenttia:

  1. Meilläkin Oreot on MUST! Niitä pitää aina tuoda työmatkoilta tuliaisiksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska kuulla että teilläkin niitä haalitaan! Tuo työmatka-etu on hyvä.. saatavuus taattu siis. Joskus metsästystä Stockmannilta, laivalta, tuliaisina tutuilta.. ja sitten Helsingistä Behnfordsilta :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!