tiistai 8. heinäkuuta 2014

Kesähoroskooppi

Tänään syntymäpäiväni aattona mies kysyi, että no miltä se nyt sitten tuntuu kun viimeisiä tunteja tätä ikää viedään. Eihän se missään tunnu, koen kriiseilleeni jo monta vuotta. Vertailen jatkuvasti millaista oli kymmenen vuotta sitten ja mikä on tilanne kymmenen vuoden kuluttua. Mutta on synttäreissä aina hohtoa, vähän tähtisumua ainakin.

Yritin googletella itselleni omaan tunnelmaan sopivaa horoskooppia - ihan etsimällä etsin mieleistä. Satu Ruotsalaisen kesähoroskoopin 2014 ensimmäinen lause iski: Karsi ärsykkeiden aiheuttajat minimiin. Toi on hyvä. Mielellään. Todellakin. Tällä mennään. Paitsi että mun mieskin on rapu. Kuinkas siinä sitten käy?

Kuva täältäTässä se horoskooppi kokonaisuudessaan.

Rapu 22.6.-22.7. 

Karsi ärsykkeiden aiheuttajat minimiin.
Rakkaus/Erotiikka: Kesäkuisten rakkauselämä on seesteisessä vaiheessa, henkinen yhteys kumppaniin muodostuu turvallisten rutiinien kautta (JUU NÄIN ON). Työkiireet ja arjen velvollisuudet verottavat kuitenkin parisuhteen yhteistä aikaa ennen juhannusta. Ravun merkissä on ollut vuoden 2014 puolella paljon uusia alkuja, intohimo, rakkaus ja vahva eroottisuus ovat monelle parille vielä tuoreita. Sinkkuravuilla on vielä mahdollisuus uuteen alkuun, upea Jupiter-vuosi tulee seuraavan kerran vasta 12 vuoden kuluttua! Kesän alku ei kuitenkaan ole mitenkään tasainen, etenkin kesäkuun puolivälissä välienselvittelyt ovat mahdollisia. Ravun hempeimmät hetket osuvat 18.-7.-12.8. väliselle ajalle (JES JES), heinä-elokuun taite suosii etenkin hääpareja. 
Loma/vapaa-aika: Kesäkuun työstressin jälkeen heinäkuun alku menee vielä ihmetellessä, mutta lomatunnelma nousee 13.7. jälkeen. Koti-, ja perhekeskeinen rapu piipahtaa lomallaan todennäköisimmin vanhempien, isovanhempien tai sukulaisten luona (NÄIN ON TARKOITUS), auton matkamittariin kertyy kilometrejä. Merkin viimeisellä viikolla syntyneet saavat upeimmat planeettakuviot kesä-heinäkuun lomailuun. 27.7. jälkeen loppukesään löytyy mukava harrastus, joka vaatii sitoutumista. Osa innostuu puutarhan hoidosta (PITÄISI KYLLÄ) tai remontista
 (MEIL OLIS REMPPALISTA..), osa veneilee, purjehtii tai kerää kilometrejä juoksemalla (JOO KYLLÄ, POLVI SIIS PARANEE!). Ravun parhaat matkustuspäivät ovat 27.-29.6. ja 24.-26.7 (VARAUKSET TEHTY).


Kesän kompastuskivet: Heinäkuun 1.-8. syntyneet 
(EN SIIS MINÄ) ovat erityisen levottomia ja alttiita merkille tyypilliselle mielialavaihtelulle. Ärhäkkyys ja impulsiivisuus tuovat parisuhteeseen omat haasteensa (HEI APUA, ME OLLAAN MOLEMMAT RAPUJA!). Merkissä 27.7. saakka liikkuva Jupiter houkuttelee tuhlaamaan, osa innostuu herkuttelemaan ja kerää kesän aikana ylimääräistä painoa (NIIN TIETYSTI).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!