tiistai 26. elokuuta 2014

Tä-tä-tä täitä!


Mitä tekee hän puolen päivän aikaan arkena bloggerissa? Pitää täi-vapaata töistä. Sauna täynnä tekstiilejä, pyykkikone pyörii 60 asteessa ja pakastin täynnä arempia vaatteita ja hiusvermeitä. Pieni nukkuu vieressä päiväunia ja isommat ovat täi-käsiteltyinä koulussa.

Voi ahristus. Miten meillä voi olla taas täitä? Siltä se tuntuu, mutta onhan edellisestä kerrasta jo yli 8 kuukautta, ja on tyypillinen täi-aika kouluissa. Käsiteltiin koko poppoo taas Licener-shampoolla, ja pakko suositella sitä täälläkin. Kerta riittää, sillä se toimii eritavalla kuin muut täiaineet. Leikkasin häthätää nuorimman hulmuhiuksetkin, kun ei anna pitää niitä kiinni. Mies sanoi, että "tää on vaan elämää, no panic." Joo niinpä... ***** *******!!!!! Mutta nyt on puhdasta. Tarttis vielä jonkun lepoloman tähän. Ei mulla muuta.


Edelleen karkkiarvonta käynnissä ja uusille lukijoille tervetuloa :)2 kommenttia:

  1. Auts. Koko viime lukuvuoden oli pojan eskarissa (joka oli koululla ) täivaara ja sai päivittäin syynätä hiuksia. Me vältettiin onneksi ne. Vielä ei ole koulusta tullut täivaroitusta ja toivon, että ei tulisikaan. Yksikin pieni ötökkä voi aiheuttaa niin suuren työmäärän. Jaksuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tunteet täitä kohtaan on välillä lähellä hysteriaa.. Ihme että mekin ollaan vältetty ne tähän asti. Mutta tällä toisella kerralla mulla oli homma jo rutiinina hallussa. Nim. Huomiset vaatteet aamulla pakkasesta. Ihan varmuuden vuoksi. Ja ne estoaineet. Ne on hyviä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!