torstai 7. elokuuta 2014

Persoonat töissä

Torstai-ilta. Vaikka voisi kuvitella, että mehut on poissa ja viikko on tuntunut loputtomalta, on minussa draivia vieläkin. Ja mikäs siinä, kun kotiväellä pyörii kotona kivat hommat.

Tässä työssä on ihan parasta alkusyksy, kun suunnitellaan ja mietitään omia tapoja toimia ja tehdä asioita, suunnitellaan vuotta, tutustutaan ja ryhmäydytään.

Työkaverit taisivat vähän jännittää tuloani, mutta nyt ovat jo huomanneet minun olevan vaaraton pöhkö. Vähän pikkutarkka, mutta samalla hyvin suurpiirteinen. Meinaan teettää tiimillämme enneagrammi-persoonallisuustestin, helpottaisi nimittäin yhteistyötä myös. Vaikka se toimiikin hyvin. Se selittäisi heille myös, että olen uusien ideoiden suhteen "vähän pessimistinen" siksi, että sudenkuoppien etsiminen kuuluu persoonaan ja on toisaalta vahvuus. Ja pikkutarkka laadunvalvoja minussa piiskaa vain itseäni, ei muita, vaikka se voi siltä vaikuttaa.

Näin. Tuli ne työjutut kotiinkin nähtävästi. Muuta asiaa. Puutarhassa kukki viime viikolla tälläinen sininen pallukka. Hortensia? Viime vuonna ihmettelin koko kasvia lehtineen, mutta nyt tuli kukka. Olosuhteet toimivat siis. Lämpö ei haittaa itseäkään. Ihunaa!

3 kommenttia:

  1. Onhan se aina jännää millasten ihmisten kanssa tekee töitä :). Töihin on kyllä solahdettu täälläkin jo olkapäitä myöten ja luulen, että realiteetit (eli se torstain uupelo) tulee vasta syysloman maissa...? Ja tänään on perjantai :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko myöntää, että tänään kellon soidessa helpotti ajatus viikonlopusta! Kova kuulla että sielläkin arkeen on solahdettu hyvin :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!