sunnuntai 10. elokuuta 2014

Tahroista asiaa

Kannattaa käydä testaamassa vaatteiden hikitahrat vaikka hohtokeilaradalla. Luulin pojan valkoisen lempipaidan olevan täysin kuntoinen, vaan hohtovalaistuksessa paidan selkämys oli aivan hien raidoittama, vaikka oli juuri pesusta tullut. Paljas silmä ei todella huomannut muussa valaistuksessa mitään vikaa

Lähdin mukaan Buzzaamaan Vanish-tahranpoistoaineita. Tämä on oikeasti mielenkiintoista, sillä meillä tahroja syntyy paljon. Käytän pääasiassa sappisaippuaa, ja toisiin tahroihin se toimii, kaikkiin ei. Harmitti juuri heittää pois pojan ikitahraisia, muuten hyviä lempipaitoja. Joskus lapsena äiti käytti sellaista kätevää Tabort-tahranpoistajakynää, mutta sitä en ole enää nähnyt?

Buzzadorin tämän kertainen paketti sisälsi 10 näytepakettia jaettavaksi tuttaville (terve uudet työkaverit!), Vanish Power geelin, Vanish Oxi Action Chrystal White-jauheen, Vanish Extra Hygiene-jauheen ja Vanish Oxi Action-jauheen. Lisäksi valkoisen liinan, johon tehdä testisotkuja, eli hauskin osa alkaa tästä:


Levitin liinalle meillä eniten tahroja aiheuttavia aineita, kirjoitin ne permanent-tussilla ja jätin odottelemaan tahrojen iskostumista kankaaseen. Niinhän ne kotonakin joutuvat lojumaan pyykkikorissa useamman tunnin tai päivän ennen pesuintoa. Ketsupin ja mustikan pyrin ainakin huuhtelemaan tai saippuoimaan melko tuoreeltaan. 



Testiin pääsivät: musta tee, valkosipuliaioli, Keiju-margariini, Pätkis-suklaa, mustikka, huulipuna (suukko liinalla antaa ehkä erheellisen kuvan rakkauselämästäni, mutta näyttää kivalta testissä), mustaherukka (ei mitään joka päivän ruokaa, mutta sattui mehustuspäivä), tomaattinen jauhelihakastike, ketsuppi ja oliiviöljy. 

Liina pääsi normipyykin sekaan, ja käytin pesussa tavallisen Bio Luvilin lisänä jauhemitallisen Vanish Oxi Action-jauhetta ja tahroille levitin tosi kätevää Vanish Power-geeliä. Ja tadaa, tässä tulos pesun jälkeen:



Kuvat eivät anna oikeutta, joten kerrataan. Teetahra jäi, mustaherukka myös. Huulipuna, ketsuppi, suklaa, mustikka ja spagettikastike näkyvät valoa vasten, mutta hyvin himmeinä. Rasvaiset tahrat lähtivät kokonaan, eli oliiviöljy, margariini ja aioli. 

Käytöstä hyljättyjä ikitahraisia valkoisia paitoja käsittelin Vanishin White-aineella, annoin vaikuttaa muutaman minuutin ja pesin tavallisena pesuna. Lisäsin toki kaukaloon lisää Vanish Whitea, ohjeen mukaan. Tahrat lähtivät jotakuinkin, mutta muutama tahra kirkastui oranssin suuntaan..? Meinaan käyttää kirkastamaan kaikissa seuraavissakin pesuissa, pesutuloslupaus kun on tehdä harmaantuneista valkoisista taas raikkaan valkoisia.

Tämä oli hyvä kampanja, kodin tahranpoistoarsenaali on päivitetty. Vielä en ole testannut Vanish Extra Hygiene-jauhetta, joka sopii bakteerintappajaksi vaikka lakana-, pyyhe-, ja vauvanvaatepyykkiin. Parasta on kuitenkin tuo kätevä geeli-tuubi, jossa on levityspääkin mukana. Se pääsee ostoskärryyn tulevaisuudessa. Hankalaa verraten oli alla olevassa kuvassa näkyvä sekoituskikkailu. Pitää vielä seurata, kuinka pienen allergia-atoopikon iho sietää näitä.

Onko tämä kenellekään tuttu aine? .. Muista kuin pöhköistä tv-mainoksista? 




** Buzzadorina sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan ja kertomaan, mitä pidät erilaisista tuotteista ja palveluista. Kun pääset kokeilemaan tuotteita ja palveluita sinun tarvitsee vain kertoa niistä ystävillesi, joko kasvotusten tai sosiaalisen median välityksellä sekä raportoida kokemuksesi tämän jälkeen meille. Buzzadorina toimiminen on sinulle ilmaista ja vie sinut ja ystäväsi moniin jännittäviin kohtaamisiin uusien tuotteiden ja palveluiden parissa.**

2 kommenttia:

  1. Mä tein aikoinani vanish Buzzauksen ja tykkäsin. Nyt käsittelin kirkkaan keltaiset Tuttan velourhousut vanishillä ja housut meni pilalle! =(((( postausta tulossa aiheesta!!!

    VastaaPoista
  2. Voi eiii. Odotan postausta, mielenkiintoiseksi menee!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!