sunnuntai 31. elokuuta 2014

Midnight Run Helsinki ja arvonnan voittaja


Eiliseen huipentui jalkojen kanssa tehty työ. Midnight Run Helsinki 10 km juostiin pimeässä poutaisessa illassa. Juoksuseurani oli pikkusiskoni eli #sisterpower. Järjestelyt olivat hyvät, mutta Naisten Kympissä sujuvammat. Nähdessämme tavarasäilytyksen ja Bajamajan jonot yli tuntia ennen ensimmäistäkään lähtöä, palasimme viemään päällysvaatetta takaisin autolle ja hyötykäyttämään Burger Kingin mukavuuslaitosta. Nyt on käyty siis sielläkin!

Tunnelma lähdöissä oli mahtava. Siinä hihkuessamme musiikin mukana, lupasimme toisillemme tavoitteiksi juosta jokainen askel ja pysyä ainakin alkuun yhdessä. Kummankaan taustat eivät ole pikakiituri-ajoissa. Oma kahden kuukauden kipuilu ja polven kanssa taistelu ovat mahdollistaneet hölköttelyn vasta elokuun ajan.

Jokainen askel juostiin ja helposti. 6,5 km juomapisteellä kadotimme toisemme hetkeksi punapaitaiseen juoksijamereen mutta päädyimme taas yhteen. Yhdeksän kilometrin kohdalla en pystynyt vielä kilometrin mittaiseen loppukiriin, mutta vauhdikas sisko päätti pysyä tasaista tahtia rinnalla. "Mehän tultiin pitämään vaan hauskaa". Aika reilu tyyppi.

Maalissa olo oli huikea, mutta hivenen pettynyt. Ihan vaikka viisi minuuttia olisin halunnut nipistää ajasta. Mutta hei, lähtötaso oli mikä oli, siihen verraten upea suoritus. Ja onneksi mulla on anoppi, joka soitti Mannerheimintien ruuhkassa kotimatkalla: "Mä oon kyllä niin sun idoli!". Niih ja niisk, kiitos! (Se oli kyllä vähän viineissä).

Matkalla raskailla hetkillä purnasin siskolle, että varmasti unohdetaan puolimaratonit. Mutta maalissa ja kotona ajatus 21 km tuntuukin ihan hyvältä. Ainakin Naisten Kymppi ja Midnight Run on 2015 vuoden suunnitelmissa. Nimittäin ilman jotain tavoitetta, mulla ei ole mitään motivaatiota lenkkipolulle. Ja lisäksi I love massatapahtumat.
Tänään blogi täyttää 1 vuotta, siis arvonta on suoritettu, kiitos osallistujille ja samoin tein tervetuloa uudet tuttavat mukaan! Pahalta tuntuu arpoa vain yksi lahjakortti, kun osallistujia oli niiiiin monta. Toimistosihteerini 9v kirjotti ja leikkeli arpalipukkeita ja arpoi voittajan. Bianca Bernard, makeaa postia tulossa :)


4 kommenttia:

  1. Jes, ihana kirjoitus, oli niin kivaa eilen! Todellakin sisterpower :) Ja sulla on kiva blogi T. sisko

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iih apua sä olet löytänyt tänne! Suollan tänne ajatukseni. Eilisestäkin! Se oli aivan mahtava ilta! Vois ottaa uusiksi vaikka heti, kiitos sulle <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!